Bij het maken van een reservering ga je akkoord met onderstaande huisregels en boekingsvoorwaarden.

Huisregels

1. Evenementen en feestjes zijn niet toegestaan in het huisje.
2. Roken is niet toegestaan in het huisje. Dit kan buiten in de tuin.
3. Tijdens je verblijf veroorzaak je geen (geluids)overlast voor de omgeving. Harde muziek is niet toegestaan. 
4. Honden dienen aangelijnd te zijn op het bospark. In het bos achter het park mogen honden wel loslopen.
5. Je gaat met het huisje om zoals je ook met je eigen huis omgaat, denk aan: deuren op slot en kaarsen uit als je weggaat.
6. Je gaat zorgvuldig met de hottub en Utenovn om en volgt bij gebruik de handleiding op die in het huisje ligt
7. Je laat de hond niet zijn/haar behoefte doen in de tuin en ruimt het op als dit toch gebeurt.
8. Honden mogen NIET op de bank, fauteuil en bedden. Je draagt er zorg aan dat honden de meubels niet beschadigen.
9. Gaat er per ongeluk wat stuk tijdens je verblijf? Dan meld je dit direct zodat er tijdig een oplossing voor jou en de volgende huurders gevonden kan worden.
10. De openhaard in het huisje is helaas niet in gebruik en er mag dus geen haardvuur gemaakt worden.
11. De kachels van de hottub en Utenovn zijn de enige plekken waar vuur gemaakt mag worden. Open vuur en vuurkorven zijn verboden.
12. Indien het vuurtje voor de hottub of Utenovn aan staat, dient er altijd iemand in de buurt te zijn. Ga dus niet even met de hond wandelen of naar de supermarkt.
13. Op het park zijn het in het bezit hebben van drugs en het uitoefenen van beroepsmatige erotiek verboden. 

Het uitdoen van schoenen in huis wordt gewaardeerd.

Bedankt voor je medewerking!

Boekingsvoorwaarden

1. Wanneer je reserveert via de website is deze boeking definitief. Controleer dus vóór je boekt of je vrij kan krijgen van werk, of je reisgezelschap wel echt kan, etc. en niet pas ná het boeken. De betaling dient binnen 48 uur na ontvangst van je boekingsbevestiging voldaan te worden via Tikkie of bankoverschrijving. 
2. Dennendroom is niet aansprakelijk te stellen wanneer er op last van de brandweer geen buitenvuur gemaakt mag worden i.v.m. droogte.
3. Dennendroom is niet aansprakelijk voor eventuele overlast van werkzaamheden in de omgeving, snoeiwerkzaamheden, buren en andere derden.
4. Dennendroom is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies of schade van je persoonlijke eigendommen tijdens je verblijf. Dennendroom is ook niet aansprakelijk te stellen voor opgelopen lichamelijk letsel van welke aard ook, tijdens of ten gevolge van het verblijf in de vakantiewoning.
5. Je privacy wordt gerespecteerd, maar de eigenaren zijn ten alle tijden bevoegd het huisje te betreden indien dat noodzakelijk wordt geacht.
6. Bij het kwijtraken van de huissleutels worden de kosten voor nieuwe sleutels aan je doorberekend.
7. Gaat er iets stuk tijdens je verblijf? Iets kleins als een gebroken wijnglas is geen probleem, dat hoort erbij. Je bent wel verantwoordelijk voor de kosten bij grote schade, zoals schade bij brand, schade aan meubels, ruiten, de hottub, de Utenovn, reinigingskosten voor vlekken, etc. Het is aan te raden om te reizen met een Aansprakelijkheidsverzekering. Heb je deze niet dan zal je de kosten zelf moeten vergoeden.
8. Wanneer gasten zich niet aan de Huisregels houden is Dennendroom bevoegd de gasten te bevelen te vertrekken zonder teruggaaf van de reiskosten.
9. In geval van een dubbele boeking (bijvoorbeeld doordat iemand de kalenderpagina een lange tijd open had staan voordat diegene boekte) gaat de boeking naar degene die volgens Dennendroom’s systeem als eerste geboekt heeft. Ik informeer degene die als laatste geboekt heeft zo snel als mogelijk zodat er een nieuwe datum gekozen kan worden.

Annuleringsvoorwaarden
Indien je je boeking wenst te annuleren, dien je dit via e-mail te communiceren (info@dennendroom.nl) en niet via social media. 

De volgende annuleringskosten en termijnen worden gehanteerd:
– Bij annulering tot de 60e dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 15% van de reissom.
– Bij annulering vanaf de 59e tot de 30e dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 25% van de reissom.
– Bij annulering vanaf de 29e tot de 14e dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 50% van de reissom.
– Bij annulering vanaf de 13e tot de 7e dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 75% van de reissom.
– Bij annulering vanaf de 6e tot de 1e dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 90% van de reissom.
– Annuleer je op de dag van aankomst? Dan bedragen de annuleringskosten 100% van de reissom.

Bij annulering ontvang je het betaalde bedrag min de annuleringskosten binnen 7 dagen terug op je bankrekening.

Het is aan te raden een Annuleringsverzekering af te sluiten (bijvoorbeeld bij ANWB) die annuleringskosten dekt in geval van ziekte door corona of een andere reden waardoor je reis niet door kan gaan.

Indien Dennendroom in uitzonderlijke gevallen genoodzaakt is de boeking te annuleren, ontvang je het volledige betaalde bedrag terug.